Remote Support

Op deze pagina kunt u de software dowloaden voor Remote Support. Wij kunnen u dan op afstand helpen met uw probleem.
1. Klik hieronder op het plaatje van het besturingssysteem welke u gebruikt.

2. Kies voor de optie uitvoeren wanneer de computer daar om vraagt.

 

2. Wanneer het downloaden is voltooid opent u het programma TeamViewer

 

Er wordt via het Internet een eenmalige verbinding gelegd tussen uw computer en onze operator. U kunt op elk moment ingrijpen en de verbinding verbreken. Er dient slechts een klein onderdeel geactiveerd te worden om deze vebinding tot stand te brengen.

Mogelijk wordt u gevraagd om een Cd-rom in de computer te plaatsen. Houdt uw abonnementsnummer bij de hand, onze operator kan uw nummer opvragen om misbruik te voorkomen.

 

 

Versleuteling

TeamViewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig.
Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt derhalve ook voor de TeamViewer Routingserver.

 

 

 

 

Toegangsbeveiliging

Naast de automatisch gegenereerde PartnerID maakt TeamViewer een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt.
Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden.
Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geïnformeerd moet zijn.

 

 

Gecodeerde signatuur

Als aanvullende veiligheidsfuncties worden al onze programma’s door middel van VeriSign Code Signing ondertekend. Daardoor is de uitgever van de software altijd betrouwbaar te identificeren.
Zelfs de zelfgemaakte QuickSupport Custom Design Tools worden bij het aanmaken dynamisch van een signatuur voorzien.

 

Veiligheidsstatement

Klik op het plaatje om de veiligheidsstatement te downloaden in PDF-formaat (English)