Welkom bij Dicteersupport.nl de site voor professionele ondersteuning bij digitale dicteerapparatuur en spraakherkenning.

  Wij ondersteunen Philips, Olympus en Grundig dicteerapparatuur. Nuance Dragon NaturallySpeaking en Nuance imaging producten .

Dicteersupport.nl
Op de website van Dicteersupport.nl kunt u ondersteuning krijgen voor een groot scala aan producten die te maken hebben met dicteerapparatuur en spraakherkenning.

Klik op de rode knop zodat wij u middels onze TeamViewer kunnen helpen!

Let even op dat alle andere TeamViewer programma's op uw computer zijn afgesloten.

In het menu, bovenaan de pagina kunt u kiezen welk soort support u zoekt. U kunt drivers downloaden, online geholpen worden door een van onze operators, of het formulier invullen zodat wij contact met u opnemen.
Ook verzorgen wij de reparaties voor Philips Dictation Systems. U kunt uw Philips Pocket Memo, SpeechMike of VoiceTracer naar ons opsturen voor reparatie. Ook analoge Philips dicteer apparatuur wordt door ons vakkundig en snel gerepareerd.

 

 

 

 

 

Ondersteuning
De producten en oplossingen van Philips, Nuance, Olympus en Grundig zijn ontworpen om aan alle wensen van de klanten te voldoen. Op deze pagina's vindt u nuttige hulpmiddelen bij het gebruik van uw dicteer- of spraakherkenningsproduct.

Kosten
U kunt bij ons een support abonnement afsluiten vanaf € 50,- incl. BTW per jaar, met een minimale looptijd van 2 jaar. U kunt een abonnenement afsluiten wanneer u belt voor support, of door het formulier op onze site in te vullen. Wanneer u belt voor support, of een aanvraag doet voor remote support wordt u gevraagd om uw abonnementsnummer.

Ondersteuning privé gebruik
Bij ons kunt u terecht voor al uw mogelijke vragen betreffende de producten voor thuisgebruik.

Ondersteuning professioneel gebruik
Tevens kunt u terecht voor al uw mogelijke vragen betreffende de producten voor professioneel gebruik.

Drivers downloaden
Het downloaden en installeren van de nieuwste drivers voor uw product is soms al voldoende om het probleem op te lossen.